[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثلاث أرباع كيلو دقيق
نصف كيلو ذبده
200 جرام سكر ناعم مطحون
4 بيضات
نصف كوب عصير برتقال
بشر برتقالتين
1 م بيكنج بودر 1 م صغيره فانيلا
ذره ملح
الطريقه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
يضرب السكر مع الذبده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اما توصل للقوام ده لزقه فى المعلقه زى ايس كريم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نضيف البيض و بشر البرتقال والفانيلا ويمكن الاستغناء عنها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
يضاف الدقيق مع البيكنج بودر وبعدها عصير البرتقال حسب العجينه يزيد شويه
ينقص شويه حسب العجينه فى ايدك حتى تتماسك بس مش تمسك تتماسك متلزقش فى
الايد يعنى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تشكل بالماكينه الخاصه بالبسكوت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تدخل فرن ساخن ونتابعها علشان بيستوى بسرعه جدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبالهنا والشفا ,,,,,,,,,
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثلاث أرباع كيلو دقيق
نصف كيلو ذبده
200 جرام سكر ناعم مطحون
4 بيضات
نصف كوب عصير برتقال
بشر برتقالتين
1 م بيكنج بودر 1 م صغيره فانيلا
ذره ملح
الطريقه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
يضرب السكر مع الذبده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اما توصل للقوام ده لزقه فى المعلقه زى ايس كريم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نضيف البيض و بشر البرتقال والفانيلا ويمكن الاستغناء عنها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
يضاف الدقيق مع البيكنج بودر وبعدها عصير البرتقال حسب العجينه يزيد شويه
ينقص شويه حسب العجينه فى ايدك حتى تتماسك بس مش تمسك تتماسك متلزقش فى
الايد يعنى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تشكل بالماكينه الخاصه بالبسكوت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تدخل فرن ساخن ونتابعها علشان بيستوى بسرعه جدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبالهنا والشفا ,,,,,,,,,
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]