شباب كوول

اهلاً بيك زائر معانا ياريت تتشرف و تتفضل و تتكرم و تسجل معانا و تنضم لأسرتنا الكريمة بجد هنتشرف بوجودك معانا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شباب كوول

اهلاً بيك زائر معانا ياريت تتشرف و تتفضل و تتكرم و تسجل معانا و تنضم لأسرتنا الكريمة بجد هنتشرف بوجودك معانا

شباب كوول

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى للشباب الكووول للفرفشة وابداء الرأى و كل ما يريده الشباب


2 مشترك

    كحك العيد وصل ,, بالخطوات المصوره

    menna32
    menna32
    مدير المنتدى
    مدير المنتدى


    انثى
    القوس عدد الرسائل : 2916
    العمر : 29
    البلد : egypt
    العمل/الترفيه : طالبة
    المزاج : cool
    السٌّمعَة : 6
    تاريخ التسجيل : 19/05/2008

    m7 كحك العيد وصل ,, بالخطوات المصوره

    مُساهمة من طرف menna32 الثلاثاء 7 سبتمبر 2010 - 14:51


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    المقادير[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    1 كيلو دقيق
    نصف كيلو سمن
    1 م صغيره خميره فوريه
    نصف م صغيره سكر
    رشه ملح
    سمسم محمص حسب الرغبه
    سكر بودره للتزيين

    نصف كوب ماء للعجن

    الطريقه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




    نضع الدقيق فى طبق العجن ونضع عليه رشه الملح والسمسم



    نذيب الخميره فى نصف كوب لبن ونضيف لها السكر ,نقدح السمن على النار ونضيفها للدقيق

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



    نعجن بالمعلقه الخشبيه لحين يختلط السمن مع الدقيق ونكمل باليد بعد ان تهدأ قليلا

    نضيف اللبن شويه شويه مع العجن ولو أحتاجت زياده نزود بس لبن دافىء ,,لغايه أما تبقى العجينه ناعمه وتتفرك باليد زى كده

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    نسيبها ترتاح ساعه ونبدأ تشكيل العجينه




    نكورها ونبططها شويه وكل ما يكون أصغر يكون أفضل علشان بيفرش شويه فى الفرن


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    نبدأ النقش من الجناب أولا


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    وبعدين الوسط


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    وده شكله قبل الخبز نرصه بدون دهن الصاج لانه بيكون متشبع بالسمن ,, والفرن لازم يكون حامى ونولعه قبلها بشويه


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
    وده لونه اما يطلع من الفرن لازم يبقى مائل للذهبى

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    يزين بالسكر الناعم ويقدم بس براحه علشان ميتكسرش ,,أحسن ناعم مووووووت ,,بيدوب فى البق والله
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    وبالهنا والشفا

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



    وعيدكم مبارك

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
    البنت الشقية
    البنت الشقية
    مدير المنتدى
    مدير المنتدى


    انثى
    العقرب عدد الرسائل : 1300
    العمر : 53
    العمل/الترفيه : ربة منزل
    المزاج : كوول
    السٌّمعَة : 12
    تاريخ التسجيل : 19/05/2008

    m7 رد: كحك العيد وصل ,, بالخطوات المصوره

    مُساهمة من طرف البنت الشقية الأربعاء 8 سبتمبر 2010 - 3:53

    تسلم الايادى وكل عام وانتى بخير

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 6 مايو 2024 - 22:11