المقادير :
فرخه مغسوله بالدقيق والملح ثم ماء جيدا
3 حبات بطاطس- بصل
3 حبات فلفل رومى
ملح - كمون - وفلفل اسود - بهارات فراخ- كزبره ناشفه -زيت
:hhh:
الطريقه :
-قطعى البطاطس و البصل والفلفل الرومى حلقات مع بعض
- اخلطى البهارات والملح والفلفل والكمون والكزبره مع بعض
وحطيهم على قطع الفراخ وافضلى قلبيهم مع بعض كويس
- ادهنى صينيه بالزيت وحطى فيها شوية خضار وبعدين
رصصى عليهم قطع الفراخ
- ثم ضعى باقى الخضار و وضبيه بايدك وبعدين حطى على الوش
معلقتين زيت 0 وغطى الصينيه بورق الفويل 0
- دخليها الفرن حوالى ساعه أو أكثر وبعدين ارفعى ورق الفويل
واتركيها خمس دقائق علشان تاخد لون من فوق وبعدين طلعيها
من الفرن وهيكون فيها شوية صوص 0
وبالهنــــــــــــــــــــا والشفــــــــــــــــا
:hhh:
فرخه مغسوله بالدقيق والملح ثم ماء جيدا
3 حبات بطاطس- بصل
3 حبات فلفل رومى
ملح - كمون - وفلفل اسود - بهارات فراخ- كزبره ناشفه -زيت
:hhh:
الطريقه :
-قطعى البطاطس و البصل والفلفل الرومى حلقات مع بعض
- اخلطى البهارات والملح والفلفل والكمون والكزبره مع بعض
وحطيهم على قطع الفراخ وافضلى قلبيهم مع بعض كويس
- ادهنى صينيه بالزيت وحطى فيها شوية خضار وبعدين
رصصى عليهم قطع الفراخ
- ثم ضعى باقى الخضار و وضبيه بايدك وبعدين حطى على الوش
معلقتين زيت 0 وغطى الصينيه بورق الفويل 0
- دخليها الفرن حوالى ساعه أو أكثر وبعدين ارفعى ورق الفويل
واتركيها خمس دقائق علشان تاخد لون من فوق وبعدين طلعيها
من الفرن وهيكون فيها شوية صوص 0
وبالهنــــــــــــــــــــا والشفــــــــــــــــا
:hhh: